Sleduj nás

Cormier překvapil: Jones si vydělává stejné peníze jako Khabib, víc si nezaslouží!

Cormier překvapil: Jones si vydělává stejné peníze jako Khabib, víc si nezaslouží!
Jon Jones si údajně říká o lepší výplatu v UFC neopodstatněně.

Kolik zápasníci dostávají z bonusů za PPV, to je zatím utajeno, nicméně co se týká té garantované základní mzdy, ta se jen zřídkakdy dostane nad hranici jednoho milionů amerických dolarů. Nejčastější výjimku v tomto ohledu představují Khabib Nurmagomedov či Conor McGregor.

Daniel Cormier nově odhalil, že pokud jde o celkovou vydělanou sumu, Jones si i navzdory svým nářkům vydělává stejně, co si vydělával Khabib. A na víc údajně nemá nárok, jelikož si to ani nezaslouží.


„Pokud se na to podíváme, Khabib si vydělával v posledních zápasech 8-10 milionů dolarů. Jedná se o částku, kterou si vydělává i Jones? Samozřejmě! A osobně si nemyslím, že si zaslouží více. Rozhodně si nezaslouží McGregorovy peníze,“ zmínil se Cormier.

„Jsem si jistý, že je UFC Jonovi ochotno těch 10 milionů za zápas s Ngannouem zaručit. Nikdy předtím mu takto vysoká základní cena garantována nebyla. Víc si nezaslouží, protože to prostě není McGregor a takovou pozornost nebudí,“ nastínil bývalý šampion dvou váhových kategorií, který nechápe Jonesovo trucování.

Další články