Sleduj nás

Covington představil bizarní důvod, proč Usman nechce odvetu. Má to co do činění s Masvidalem

Covington představil bizarní důvod, proč Usman nechce odvetu. Má to co do činění s Masvidalem
Colby Covington se znovu opřel do svého nigerijského soka, který úmyslně oddaluje odvetu.

Dana White sice představil, že je Covington další titulovým vyzyvatelem v pořadí, jenže to je fakt, se kterým se Kamaru Usman stále nemůže smířit. Aspoň ne do té doby, dokud Colby neprokáže své odhodlání také činy a svou šanci si „nevybojuje“ s konkurencí.

„Marty je král všech steroidových podvodníků, který moc dobře ví, s čím se na něj chystám, proto udělá cokoliv, jen aby mi nemusel čelit. Raději bude upřednostňovat zápasy s lehkými váhami, jako je Jorge Masvidal, se kterým už teď chce trilogii,“ prásknul Colby na svého soka.


„Naposledy dal Masvidalovi šest dní na přípravu, následně šest týdnů, teď to pravděpodobně bude šest měsíců. Udělá vše, jen aby se mi vyhnul. I to je důvod, proč si říká o tuhle drůbež, jako je ‚Pouliční Jidáš‘ nebo Michael Chiesa, kterému v žebříčku patří sedmá příčka a ještě před rokem prohrál s Pettisem. Tohle je prostě vtip,“ opřel se do šampiona.

„Povím vám jedno, můj příští zápas bude o titul. Dana White to řekl jasně, já jsem titulový vyzyvatel číslo jedna. A vůbec mě nezajímá, jestli při tom bude uplakánek Usman nebo ne. Můj další zápas prostě bude o titul,“ dodal skrze server MMA Junkie sebevědomý Covington.

Další články