Sleduj nás

Covington: Usman doufá, že nás přepadnou mimozemšťani, aby se mi vyhnul. Nezvedá ani telefony od UFC

Covington: Usman doufá, že nás přepadnou mimozemšťani, aby se mi vyhnul. Nezvedá ani telefony od UFC
Colby Covington přinesl dobré zprávy. Dana White ho prý ujistil, že udělá vše, co bude v jeho silách, aby mu dohodil odvetu s šampionem Usmanem.

V současné chvíli byste ve velterové váze větší rivalitu i větší zápas najít nedokázali, čehož si je i sám takový Dana White velmi dobře vědom, a proto už nějaký čas hlásí, že bude Covington jeho dalším titulovým vyzyvatelem.

„Teď o víkendu jsem se bavil s UFC a vedení mě ujistilo, že mi odvetu s uplakánkem Usmanem zajistí. Pouze ještě nevíme, kdy to bude, protože se Marty snaží najít každou možnou výmluvu, jen aby se mi vyhnul,“ pravil Colby, který konečně může mít alespoň mírný důvod k úsměvu. Ví totiž, že mu jeho sok s nigerijskými kořeny už nikam neunikne.


„Marty je teď ve slepé uličce. Ví sám, že už nemá kam by utekl. Takže jakmile se jeho koule přestanou smrskávat a on najde odvahu se vrátit do oktagonu, můžeme se konečně utkat,“ sdělil.

Tak rychle to ovšem nebude. „Momentálně musíme ještě nějakou chvíli počkat, protože si Marty na telefonu zapnul režim letadla, a tak nezvedá žádné telefony od nikoho z UFC. Patrně už jen doufá, že nás přepadnou mimozemšťané, aby se mi vyhnul a on zase mohl bojovat s nějakými křehkými borci z lehké váhy, jako je Jorge Masvidal,“ nebral si servítky muž s přezdívkou „Chaos“.

Další články