Sleduj nás

Covington: Už jsem podepsal smlouvu a budu bojovat o titul. Ať už s Usmanem, nebo bez něho

Covington: Už jsem podepsal smlouvu a budu bojovat o titul. Ať už s Usmanem, nebo bez něho
UFC tlačí na pilu, Colby Covington je prostě příští titulový vyzyvatel, ať se to šampionovi líbí, anebo ne.

Kamaru Usman dal Colbymu podmínku, že bude-li chtít bojovat o titul, musí si to nejprve zasloužit. Místo toho se raději zaměřil na jiné vyzyvatele v divizi, mezi nimiž uvedl takové borce, jako jsou Nick Diaz či Michael Chiesa, což potvrdil i jeho manažer Ali Abdelaziz.

Jak se však nyní ukazuje, potíž je v tom, že Kamaru nebude mít hlavní slovo. Dana White jednou jasně řekl, kdo další má bojovat o titul velterové váhy, a za svým rozhodnutím si stojí.


„Dana White to jasně řekl, já jsem titulový vyzyvatel číslo jedna!“ hlásí Covington. „Tu bitvu chtějí nejen fanoušci, ale dokonce i samo UFC, které mi už poslalo smlouvu a já ji podepsal. Čekáme jenom na Martyho Usmana, zdali se přidá,“ prozradil.

Jistý si ale vůbec není, že jeho tanečním parťákem bude zrovna Usman. „Však dobře víte, že on raději dá trilogii Masvidalovi, než aby se mnou bojoval. Myslím si, že je ve slepé uličce a z ní mi buďto bude čelit, anebo odejde důchodu jako šampion… jako falešný šampion, protože mě nikdy neporazil. Náš první zápas přinesl spoustu kontroverzí,“ vyjasňoval Covington.


A opět připomněl, co ho v prvním vzájemném duelu tak štvalo. „Marty se nemůže prohlašovat za nejlepšího na světě, když předstírá zranění, předstírá rány do rozkroku, předstírá píchnutí do očí, bere si nedovolené time-outy, mlátí soupeře do týlu hlavy a získává výhry za předčasná stopnutí,“ zahrnul do výčtu.

„Pokud se chce Usman zachovat jako srab a odejít do důchodu jako pochybný šampion, tak ať si jde. V každém případě můj další zápas bude o titul. Ať už s ním, nebo bez něho,“ zdůraznil Colby.


Další články