Sleduj nás

Cowboy Cerrone: Jsem úplně v p*deli, ale na konec ještě myslet nechci

Cowboy Cerrone: Jsem úplně v p*deli, ale na konec ještě myslet nechci
Jindy uznávaný veterán Donald „Cowboy“ Cerrone na právě proběhnuvším turnaji bohužel jenom potvrdil svoji upadající formu, když v prvním kole podlehl na TKO Alexu Moronovi.

Původně se měl Cerrone střetnout s druhým veteránem Diegem Sanchezem, ale jak už tomu bývá zvykem, věci se zkomplikovaly, takže přišla náhrada ve formě Morona, jenž nedal zkušenému Cowboyovi příliš velkou šanci.

„Nemá cenu si něco nalhávat, je to kompletně v prdeli,“ přiznával Donald na pozápasové tiskové konferenci, kde bylo znatelně vidět, že se v něm nahromadily emoce. „Už ani nevím, jak na to reagovat. Je to konec? Nevím, necítím se na to. Ale to, jak se cítím a jaké jsou mé výkony, to jsou dvě odlišné věci,“ vysvětloval.


Dana White už dříve avizoval, že si s Cerronem bude muset promluvit o konci kariéry. K tomuto zápasu jej vůbec pouštět už nemusel, ale když tak učinil, dal mu tím vlastně šanci, jak ještě něco na stará kolena dokázat. Toto by tedy mohl být definitivní konec.

„Je to totálně na hovno. Rád bych se vrátil zpátky do lehké váhy, protože tady ve veltru už nestíhám. Ti kluci rozdávají silné rány… Ale jak už jsem několikrát řekl, žádné výmluvy. Můj soupeř přišel a byl připravený,“ podotýkal.


Další články