Sleduj nás

Cris Cyborg je dámskou verzí Mikea Tysona, tvrdí šéf Bellatoru a navrhuje odvetu s Amandou Nunes

Cris Cyborg je dámskou verzí Mikea Tysona, tvrdí šéf Bellatoru a navrhuje odvetu s Amandou Nunes

Bellator je připravený podpořit plány své šampionky z pérové váhy a světu doručit ten největší dámský zápas světového MMA, který je aktuálně možný naplánovat.

Během svého interview pro server Combate se prezident Scott Coker nechal slyšet, že ve svých řadách chová tu nejdominantnější MMA zápasnici pod sluncem. A jako taková si zasluhuje pořádnou soupeřku.

„Cris Cyborg je ta nejlepší na světě. Je to dámská verze Mikea Tysona a její rychlosti, přesnosti a tvrdosti se nic nevyrovná. Proto jediný zápas, který pro ní má smysl, je odveta s Amandou Nunes,“ prohlašoval šéf Bellatoru.


Cris Cyborg se těší na další bitvu v UFC

Bohužel si je zároveň vědom toho, že na takovýto typ duelu by muselo kývnout samo UFC, což v této chvíli nebude úplně snadné.


„Pokud by si UFC přálo odvetu, zrealizovali bychom ji. To se ale podle mého názoru nestane, protože toho mají hodně co ztratit. Jediný způsob, jak by se tato bitva mohla uskutečnit, je tak, že by k nám Amanda přestoupila. Nevím, kolik má ještě platných zápasů ve smlouvě. Kdyby to ovšem záleželo na mně, udělal bych vše potřebné, aby se ten duel uskutečnil,“ doplňoval.


Další články