Sleduj nás

Cris Cyborg: Dana White se mi vysmál a udělal ze mě transsexuálku

Cris Cyborg: Dana White se mi vysmál a udělal ze mě transsexuálku
Bývalá šampionka pérové váhy Cris Cyborg upozornila, že v UFC skončila, protože si jí tam dostatečně nevážili. Za vše, jak se svěřila, může Dana White, který ji za zády až nechutně pomlouvá.

„Těch lží a pomluv vůči mé osobě už bylo dost. Nejdříve si vymysleli, že nechci odvetu s Amandou Nunes, a nyní se snaží poškodit můj odkaz tím, že zesměšňují můj vzhled?“ reagovala brazilská zápasnice, která je díky svým bohatým dovednostem považována za jednu z nejlepších na celém světě. Respekt k jejím dovednostem ale není nikterak prokazován, spíše naopak.

„Nejsem schopna s UFC dál jednat, dokud se mi oba neomluví!“ stála si za svým Cyborg. „Teď to kvůli jejich vtípkům schytávám na sociálních sítích. Jen se podívejte na můj instagram, kde mě lidé nazývají chlapem. Dělají si srandu, že mám penis a že jsem transsexuálka. A to vše kvůli Whiteovi, který si na galavečeru rozdávání cen ze mě musel udělat srandu, že vypadám jak Wanderlei Silva v šatech,“ zlobila se.


Cris Cyborg & Dana White

Posměšky se jen šíří


A Cris ke své zlobě má opravdu velký důvod. White jí na tom galavečeru natolik zesměšnil, až spustil řetězec, jehož se chytli ostatní. „Uznávám, že to byl ode mě hloupý tah,“ ospravedlňoval se šéf UFC. „Opravdu mi Cris tak v ten moment přišla jako chlap, proto jsem řekl, že vypadá jak Wanderlei Silva v šatech,“ pravil White v živém výstupu před kamerami. Vtípky ale stále přibývají. „Neměli jsme to dělat, vůbec to nemělo být řečeno, vážně se kvůli tomu cítím špatně.“

„Nerozumím tomu. Kde jsou nějaká pravidla?“ vracela se ke slovu Cris Cyborg. „Jak si může vůbec prezident tak velké organizace dělat srandu ze svých zápasníků a říkat o nich, že mají penis? Tohle se prostě musí změnit… ale silně pochybuju, že se tak stane. Dana White mi lhal už v minulosti a určitě by mi lhal i v budoucnu. Není zde nikdo, kdo by ho mohl zastavit,“ uzavírala naštvaná bývalá šampionka, která nyní zkusí své štěstí v boxu.


Další články