Sleduj nás

Cris Cyborg učinila Predátorovi Ngannouovi zajímavou a velmi výnosnou nabídku

Cris Cyborg učinila Predátorovi Ngannouovi zajímavou a velmi výnosnou nabídku
Francis Ngannou se velmi divil, když viděl sumu, jakou si odnesl Logan Paul za zápas s Floydem Mayweatherem. I on sám by si rád k podobné částce přičichl... 

Současného šampiona těžké váhy UFC štvalo, že si „nějaký YouTuber“ odnesl za jednu exhibiční bitvu přes dvacet milionů dolarů, což je ještě navíc částka, do níž nejsou započítány bonusy.

„Jak je to jenom možné?“ ptal se, přičemž ho štvalo, že nejen on, ale i spousta jeho kolegů toho musí denně strašně moc obětovat a za celý život si prakticky nepřijdou na tolik, kolik si Logan vydělal během jednoho „srandovního“ zápasu.


Podobné výtky má v poslední době hodně UFC fighterů, jako jsou například Jon Jones, Curtis Blaydes či Paulo Costa. Dříve to byla i taková Cris Cyborg, která už dnes působí v konkurenčním Bellatoru a Ngannouovi zaslala zajímavou nabídku.

„Francisi, vybojuj se ze smlouvy s UFC a přijď k nám do Bellatoru,“ vzkázala kamerunskému Predátorovi současná šampionka pérové váhy, která si zde na finance již stěžovat nemůže. „Bellator je organizace, která se o své zápasníky skutečně stará. A peníze zde máme mnohem lepší!“ pochvalovala si.

Další články