Sleduj nás

Cristiano Ronaldo promluvil o své vášni k MMA a boxu. Jeho odpovědí budete překvapeni!

Cristiano Ronaldo promluvil o své vášni k MMA a boxu. Jeho odpovědí budete překvapeni!

Slavná značka CR7 odhalila, že ačkoliv se celý život věnuje fotbalu, ve svém srdci má speciální místo i pro jiné sporty.

Známá portugalská hvězda, která si prošla takovými velkými kluby, jako jsou Manchester United, Real Madrid a momentálně i Juventus, se nechala slyšet, že se věnuje sportu, který je její vášní. Ve svém volném čase ovšem dává přednost zcela jinému druhu zábavy.

„Fotbal je mou vášní, ale v televizi se raději dívám na jiné sporty,“ řekl Ronaldo pro DAZN, kde mu byl během rozhovoru společníkem populární boxerský šampion Gennadiy Golovkin.


„Kdybych si měl vybrat, zdali se budu koukat na fotbal anebo na box či UFC, pak si vyberu box nebo UFC,“ přiznával upřímně.

Cristiano Ronaldo má rád UFC


Dokonce si bojová umění sám na vlastní kůži vyzkoušel. „Box je něčím, pro co se musíte narodit. Proto si myslím, že já bych nikdy dobrý boxer nebyl. Když jsem však byl v Manchesteru Untied, občas jsem tam boxoval s trenérem. Domnívám se, že i toto cvičení zbystří vaše smysly a vy se naučíte, jak se máte správně pohybovat,“ přidával Ronaldo.


Další články