Sleduj nás

Dan Bilzerian odhalil, kdo je podle něho nejlepší MMA zápasník všech dob. Odpovědí se nechal úplně unést

Dan Bilzerian odhalil, kdo je podle něho nejlepší MMA zápasník všech dob. Odpovědí se nechal úplně unést
Ani Dan Bilzerian si nenechává ujít populární turnaje organizace UFC a zcela jasno má i v tom, kdo je historicky nejlepší postavou, která se kdy ve smíšených bojových uměních objevila.

Slavná internetová celebrita je přesvědčena, že ačkoliv už svět poznal spoustu zajímavých bojovníků, jednoho lepšího jak druhého, tak pouze jeden je všechny převyšuje. Takový, který tuto hru nejvíce pozvedl a který ve své nejlepší formě jen těžko mohl najít nějakou konkurenci. Sami už asi tušíte, o kom je řeč.

„Jednoznačně se jedná o Conora. Nikdy tu nebyl nikdo lepší, než je on. Když byl ve své top formě, strhl na MMA veškerou pozornost, strhává ji dodnes. Všechny soupeře sekal jednoho po druhém. Dokázal něco, co se nepovedlo nikomu před ním. Je to první šampion, který současně držel pásy ze dvou hmotnostních kategorií, on je nejlepší,“ rozplýval se Bilzerian při výpovědi u Mikea Swicka.


A že má teď Conor na kontě dvě prohry v řadě a jeho forma už nevykazuje takové známky kvality? To údajně nevadí.

„Nesmíme lidi soudit jenom podle toho, jaké mají výsledky na sklonku kariéry. Nemůžete říct, že je například takový Anderson Silva špatný bojovník jenom proto, že nevěděl, kdy má skončit, jen aby si zachoval svůj bezchybný rekord. Conor McGregor je jediný, kdo tu dokázal nemožné,“ pokračoval Bilzerian v dokazování své náklonnosti k irskému Notoriousovi, jehož nadevše uznává.


Další články