Sleduj nás

Dan Hardy spustil kritiku na UFC: Chci propustit ze smlouvy, protože vás tady jen využívají

Dan Hardy spustil kritiku na UFC: Chci propustit ze smlouvy, protože vás tady jen využívají
Bývalý zápasník a pozdější komentátor Dan Hardy jen marně hledá způsob, jak přesvědčit UFC, aby ho propustilo ze svých služeb.

Hardy ukončil svou profesionální MMA kariéru již v roce 2012 a postupně se přeorientoval na dráhu proslulého komentátora, jehož hlas nás kromě UFC turnajů doprovázel i v předzápasových analýzách.

Nedávno se tato svým způsobem už neodmyslitelná postava organizace ovšem dostala do sporu s členem produkčního týmu, což skončilo jeho vyhazovem. A aby toho nebylo málo, narazila tím i Hardyho myšlenka ohledně návratu. V comebacku mu sice nikdo nebrání, ale i po více než osmi letech má stále platnou smlouvu s UFC, takže nemůže bojovat nikde jinde.


„Už jsem se ptal dvou lidí, zdali bych mohl být propuštěn z UFC, protože zde mám stále platný kontrakt, ale zatím mi nebylo vyhověno. Když už pro ně nepracuji, myslím si, že by dávalo dokonalý smysl, kdybych pro ně i nemusel bojovat. Snažím se proto vymanit ze své smlouvy, abych se mohl poohlížet po nějakém novém angažmá,“ vysvětloval Hardy.

Případný návrat pod hlavičkou UFC pro sebe nevidí zrovna dobře. „Už dávno jsou pryč doby, kdy by se veterán mohl utkat s veteránem. Dneska vám tam v klidu dají nového, hladového a velmi ambiciózního chlápka proti vyslouženému veteránovi. O tohle nemám zájem. Nechci bojovat s nikým, koho nikdo nezná,“ štvalo ho.


Podobným způsobem prý Dana White hodlá využít i Nicka Diaze. „Nick se vrací, ale to není soupeř, kterého by dali mně. Namísto toho ho dají někomu jinému, mladému. Někomu, kdo si na Nickovi bude moct zvýraznit své jméno. Takhle to teď prostě funguje,“ doplnil Hardy, jehož samotného láká angažmá například v Japonsku.


Další články