Sleduj nás

Dan Hooker se hodlá opět zapojit do bojového procesu. Jeho ideálním soupeřem je bývalý šampion

Dan Hooker se hodlá opět zapojit do bojového procesu. Jeho ideálním soupeřem je bývalý šampion
Téměř všichni soupeři v rámci popředí žebříčku lehké váhy jsou zabráni, a tak nám zde už příliš volných možností nezbývá. Totéž ví i Dan Hooker, který si ukázal na jedno ze dvou volných jmen.

Jedenatřicetiletý Američan má na kontě momentálně dvě porážky. Jedna přišla s Dustinem Poirierem, druhá s Michaelem Chandlerem, který si za tento výkon vysloužil titulovou příležitost. Dan Hooker však lační po protivníkovi s brazilskými kořeny.

Dan Hooker si vybral soupeře v UFC


„Rafael dos Anjos je tím, s kým bych se rád utkal. Je to bývalý šampion, který naposledy předvedl skvělý výkon, když porazil Paula Feldera. Na mém seznamu soupeřů se určitě nachází na tom nejvyšším místě,“ uvedl Hooker.

Momentálně zůstává bez tanečního parťáka ještě Justin Gaethje. Ten doufal, že se utká právě s Chandlerem, než UFC po odchodu Khabiba Nurmagomedova do důchodu své plány přehodnotilo.


Zdali RDA bude zájem od Hookera opětovat, to se zatím netuší. Sám bývalý brazilský šampion jeví naopak touhu utkat se s volným Gaethjem.

S trochou nadsázky se tedy dá predikovat, že dvě ze tří uvedených volných jmen se proti sobě někdy v létě utkají. O titul by však měl příště bojovat vítěz zápasu McGregor vs. Poirier 3.


Další články