Sleduj nás

Dana White čelí vážnému obvinění! Že by šéf UFC spal se svými zápasnicemi?

Dana White čelí vážnému obvinění! Že by šéf UFC spal se svými zápasnicemi?
Dana White i jeho kolegové čelí vážnému obvinění, které by mohlo pošpinit jejich celoživotní práci.

Když byl veterán Diego Sanchez propuštěn ze služeb UFC, naznačoval, že se v útrobách organizace dějí věci, o kterých ani nemůže mluvit, neboť tím riskuje svůj vlastní život. Co ovšem neuveřejnil sám Sanchez, to učinil jeho trenér Joshua Fabia.

Dana White čelí vážnému obvinění! Že by šéf UFC spal se svými zápasnicemi?

Dana White prý spal se svými zápasnicemi


„Proč nikdo neřeší, co se děje za zdmi organizace? Třeba to, jak Dana White šoustá se svými zápasnicemi,“ vypálil Fabia na plná ústa nekalosti, které se údajně v UFC dějí. A prezident společnosti v nich podle všeho nejede sám. „Kolik bojovnic bylo za celou tu éru jenom přefiknuto? Kolik z nich měl White a kolik z nich měl Sean Shelby? Tohle je pravda, kterou tu nikdo nehodlá řešit!“ zlobil se.


Shodou okolností je tato špína vytahována jen pár chvil po tom, co se veterán Sanchez a jeho tým dostali do sporů s organizací, která odmítala Diegovi vydat jeho celoživotní zdravotní záznamy.

„Tady nejde jen o zdravotní záznamy, tady jde o to, že se v UFC děje spousta nekalostí, které nikdo neřeší,“ upozorňoval Fabia. „Buďme k sobě upřímní, v tom spolku se děje spousta ohavností. Asi budu muset uveřejnit nějaké důkazy, protože nikdo jiný s tou špínou bojovat nehodlá,“ podotýkal Sanchezův trenér v interview pro Johna Gibsona. Zřejmě tedy můžeme počítat, že disponuje nějakým materiálem, který může Whitea i jeho komplice usvědčit, jinak by podobné téma ani nevytahoval napovrch.


Další články