Sleduj nás

Dana White odhalil, jaká budoucnost čeká na Cowboye Cerroneho. Vše bude vsazeno na jednu kartu!

Dana White odhalil, jaká budoucnost čeká na Cowboye Cerroneho. Vše bude vsazeno na jednu kartu!
Pět proher v řadě a jeden no contest. To je poslední zápasová bilance Donalda Cerroneho, jehož kariéra nejen v UFC visí na tenkém vlásku.

Už dříve se mluvilo o tom, že Cowboy dostane na turnaji UFC on ESPN 24, jenž se uskutečnil tento víkend, svou poslední šanci. Původně se zde měl utkat s Diegem Sanchezem, ale nakonec bojoval s náhradníkem Alexem Moronem, jenž s uznávaným veteránem neměl slitování a zdolal jej na TKO ještě v prvním kole.

cowboy zapas


Možná i proto, že byl Donald nucen bojovat s náhradníkem soupeřem, měl pro jeho neúspěch Dana White pochopení. Oči nad jeho výkony však nemůže přivírat věčně. „Cowboy si přeje ještě jeden zápas v lehké váze a já mu to umožním. Bude to však zápas o všechno. Pokud prohraje, pak skončí,“ upozornil šéf UFC.

Tuto šanci by nedostal jen tak každý, Cerrone si ji vysloužil za své celoživotní služby. „Donald nikdy neodmítá výzvy. I teď kývnul na duel s náhradním soupeřem, který do hry vstoupil na poslední chvíli. Jako o člověku o něm nemohu říct jediné křivé slovo,“ poukazoval White.


Sám Cerrone se nechal slyšet, že se na velterovou váhu už necítí, jelikož se tam nemůže rovnat novým hladovým krkům, jež navíc disponují větší silou. Proto se chce vrátit o kategorii níže, kde bude doufat v čerstvý restart kariéry.

Další články