Sleduj nás

Dana White odhalil, kdo by mohl být příštím soupeřem Justina Gaethjeho

Dana White odhalil, kdo by mohl být příštím soupeřem Justina Gaethjeho
Justin Gaethje se údajně konečně dočkal a pomalu by se mohl připravovat na svou další bitvu.

S bývalým držitelem pásu pro dočasného šampiona divize lehké váhy jsme se v nitru klece naposledy viděli loni v říjnu, když na submisi ve druhém kole podlehl Khabibovi Nurmagomedovovi.

Ačkoliv on sám zprvu říkal, že by mohl být opět „ready“ hned kolem Vánoc, nakonec musel na svou další výzvu čekat mnohem, mnohem déle.


Nyní je pomalu konec května a teprve teď se obloha začala lehce vyjasňovat. Dana White konečně nastínil, kdo by mohl být Gaethjeho nový soupeř. A údajně má jít o velkou věc, kterou by si fanoušci dozajista naplno vychutnali.

„Aby bylo jasné, zatím nic není hotové a drží se to pouze na té teoretické rovině, ale dozajista by příštím Justinovým soupeřem mohl být Michael Chandler. Jen si to představte, podle mě je to skvělý a zábavný fight pro diváky,“ projevil White svůj zájem před obrazovkami TMZ Sports.


Zmíněný duel dává dokonalý smysl pro oba borce, co aktuálně vyhlíží co nejkratší cestu zpátky na vrchol. Diváci by si ho navíc dokonale vychutnali i díky tomu, že se v této bitvě rozhodně nevyplatí mrkat a její výsledek se snadno může přenést z jedné na druhou stranu.


Další články