Sleduj nás

Dana White odhalil, kdo je jeho historicky nejoblíbenější zápasník v UFC

Dana White odhalil, kdo je jeho historicky nejoblíbenější zápasník v UFC

Věhlasná hlava UFC se pochlubila, že se za celou svou éru ve vedení organice potkala s celou řadou zajímavých fighterů, kteří jí přilnuli k srdci. Pouze jeden se však stal jejím nejoblíbenějším.

Výběr, z něhož mohl Dana White provést svou selekci, byl opravdu široký. Na stole se objevila taková jména, jako jsou Anderson Silva, Demetrious Johnson, Khabib Nurmagomedov, Royce Gracie, Ronda Rousey či Chuck Liddell, ovšem prezident společnosti je nejvíce vděčný tomu, kdo se postaral o největší rozvoj jeho značky.

„Ze všech tě možností je pro mě těžké nevybrat si Conora McGregora. Vždy, když se objeví, tak předvede dobrou show, po které lidi lační. Celý svět se těší, když má Conor bojovat,“ ukázal si Dana White na svého historicky nejoblíbenějšího zápasníka, který se podepsal pod nejlepší PPV prodeje nejen v rámci MMA, ale i v rámci celého bojového světa.


Když byl White v podcastu u Mikea Tysona tázán na svou náklonnost k bojovníkům, nemohl opomenout ani další jména. Jon Jones je podle něho nejlepším MMA zápasníkem planety, kdežto takový Khabib Nurmagomedov je dle jeho názoru nejlepším „aktivním“ bojovníkem současnosti. Speciální náklonnost však chová i k Chucku Liddellovi, bývalé hvězdě polotěžké váhy.


Další články