Sleduj nás

Dana White odhalil přesnou sumu, kterou si Jon Jones zažádal za fight s Predátorem

Dana White odhalil přesnou sumu, kterou si Jon Jones zažádal za fight s Predátorem
Jak se tak zdá, Jon Jones zůstane mimo hru opravdu dlouho, pokud své finanční nároky aspoň „trochu“ nesníží.

Bývalý šampion polotěžké váhy měl přímo od UFC slíbenou titulovou šanci o boj ve váze těžké, potíž je pouze v tom, že mu tato výsada nestačila. On sám si ještě říkal o obrovský balík peněz.

Dle Jonesova manažera jsme se mohli bavit o částce v celkové výši 50 milionů amerických dolarů. Tuto sumu sice Dana White dementoval, ale i tak je jím uvedená hodnota pořádně vysoká.


„Opravdu moc jsme se snažili s Jonem dojít k nějaké dohodě, ale bohužel to nešlo. On si řekl o garantovaných 30 milionů dolarů, jenže takhle to u nás nefunguje. Máme tu nějaké čestné podíly z PPV, které si rozdělujeme až po zápase,“ vysvětlovala hlava organizace.

O titul tedy dostane čest bojovat někdy jiný. „Derrick Lewis je momentálně jediný člověk, který si ten fight zaslouží nejvíce. On sám už Francise jednou porazil, proto si myslím, že by nás nyní mohla čekat zajímavá odveta,“ uvedl White.


Zmíněného mistrovského duelu bychom se měli dočkat ještě letos v létě. Black Beast Lewis je údajně připravený nastoupit ihned, volný termín pro PPV turnaj pod taktovkou UFC však bude nejdříve v srpnu.

Další články