Sleduj nás

Dana White plánuje další gangsterskou bitvu, v hlavním podání nebude chybět Nate Diaz

Dana White plánuje další gangsterskou bitvu, v hlavním podání nebude chybět Nate Diaz

Dana White odhalil, co se domnívá, že přinese bojová budoucnost obou bratrů Diazů. S jedním z nich má ještě velké plány.  

Rok 2020 přinesl mnoho překážek, kvůli kterým došlo ke zrušení celé řady velkých soubojů. Jako by to však oba bratři Diazové tušili a do hry se tedy neangažovali. Oba však zároveň shodně slíbili, že se ihned v roce 2021 vrátí zpátky. Nejen tedy Nate, ale k velkému překvapení mnohých z nás i sám Nick.

Dana White si povšiml tréninkových videí, jež Diazové vysílají do světa. A zatímco s přístupem jednoho z nich je spokojený, s tím druhým už nikoliv. „Přijde mi, že si z toho Nick už dělá srandu,“ řekl šéf UFC. „Pokud nechce přijít k úrazu, raději by se neměl vracet… Vlastně by si jeho návrat neměl přát žádný logicky smýšlející člověk,“ dodal bez výčitek.


Je sice pravda, že forma Nicka, staršího ze sourozenců, poněkud uvadla. A to zejména kvůli tomu, že už pět let nebojoval, ale jeho odhodlání mu nelze upřít. Svůj návrat bere vážně a je jen otázkou, zdali jej svede skutečně pod taktovkou UFC.

Nate Diaz se chce opět vrátit do UFC


Mnohem lepší plány má ovšem Dana White připravené pro Natea. „Jo u Natea pevně doufám, že se s ním letos v kleci uvidíme. Neberu to jako hotovou věc, ale moc rád bych ho viděl,“ tvrdila hlava organizace během otázek a odpovědí pro stanici ESPN.

A co by si sám Nate přál, to je pořádný BMF souboj, s čímž White tak trochu počítá. „Fanoušci si přejí vidět jeho zápas s Tonym Fergusonem. Nevím, co k tomu zatím mohu říct. Musíme se nejprve ujistit, že se vrátí. A až se vrátí, budeme moct řešit soupeře,“ podotýkal prezident UFC, který v minulosti nezavrhoval ani možnou odvetu s Jorgem Masvidalem.


Další články