Sleduj nás

Dana White potvrdil, kdo další bude bojovat o titul pérové váhy

Dana White potvrdil, kdo další bude bojovat o titul pérové váhy

Dlouho to bylo pouhým předmětem spekulací, ovšem nyní známe definitivní odpověď. Po dvou bitvách Alexandera Volkanovskiho s Maxem Hollowayem se v popředí pérové váhy konečně pročistí vzduch čerstvou krví.

„Právě nás čeká duel mezi Brianem Ortegou a Chang Sung Jungem (Korejská Zombie) a vítěz by měl dostat šanci bojovat o titul,“ řekl White na jedné z posledních tiskových konferencí.

„Velmi mě těší, že se nám ten zápas podařilo zrealizovat. Strašně dlouho jsme se o něj snažili a nyní je to konečně tady. Ať už ho vyhraje jeden nebo druhý, vystřelí ho to přímo k Volkanovskimu,“ potvrzoval.


ortega_zombie

Zmíněné tvrzení tedy z titulového obrázku alespoň prozatím vyřazuje Zabita Magomedsharipova, který rovněž patří k jedněm z největších hrozeb v divizi a momentálně se nese na vlně čtrnácti výher, šest z nich přišlo v UFC.


Dá se tedy předpokládat, že Zabita čeká ještě jeden eliminační duel, patrně s Yairem Rodriguezem, jen co se uzdraví. Také se počítá s tím, že se do trilogie s Volkanovskim pohrne i Max Holloway, jenž zatím není spojován s žádným zápasem.

Souboj mezi Brianem Ortegou a Korejskou Zombie se usktueční 17. října na UFC Fight Night 180 v Abú Dhabí.


Další články