Sleduj nás

Dana White: Uznávám, v případě Nicka Diaze jsem se velmi spletl

Dana White: Uznávám, v případě Nicka Diaze jsem se velmi spletl
Šéf UFC musel upřímně přiznat, že se v Nicku Diazovi pořádně spletl. Vždy totiž pochyboval o jeho formě i touze vrátit se zpátky. Nyní to ale přeci jenom vypadá, že bychom se ještě letos měli dočkat jednoho velmi očekávaného comebacku.

Starší z bratrů Diazů se v nitru klece neobjevil už více než šest let, což je značně dlouhá doba, po které začnete pochybovat, zdali se v daném bojovníkovi ještě nachází ten pověstný oheň. Sám Dana White vyjadřoval dlouhé měsíce velké znepokojení a často podotýkal, že k žádnému návratu nikdy nedojde, Nick ho ale přesvědčil o opaku.

„Skutečně musím přiznat, že zejména v tomto případě jsem se velmi spletl. Myslel jsem si totiž, že k Nickově návratu nikdy nedojde, nebral jsem to vážně. Teď se však situace úplně změnila a vyhlídky jsou opravdu nadějné,“ řekl Dana White v interview pro Farah Hannoun, kde nepochybně navnadil všechny dlouholeté MMA příznivce.

„Matchmakeři už s Nickem o jeho návratu mluvili. Nevím, v jaké fázi nyní jsme, ale vypadá to velmi nadějně,“ poznamenala hlava organizace, která zároveň predikuje, že by se stocktonský rváč mohl do oktagonu UFC vrátit někdy koncem letošního roku. O jménu soupeře však zatím nespekuluje. Nemohli bychom se ale divit, kdyby šlo o takového Jorgeho Masvidala, držitele pásu BMF (pro „Největšího grázla planety“).


Další články