Sleduj nás

Daniel Cormier poukázal na to, v jaké zásadní věci se musí Cody Garbrandt zlepšit

Daniel Cormier poukázal na to, v jaké zásadní věci se musí Cody Garbrandt zlepšit
Je to bývalý šampion, který se stále nachází ve skvělém bojovém věku, přesto nedokáže navázat na svoji starou formu.

Cody Garbrandt byl kdysi považován za „zázračné“ dítě, jež ohromilo bantamovou váhu, jenže série neúspěchů i zranění mu podlomila vaz. A jak tomu už občas bývá zvykem, znova dosáhnout vrcholu není vůbec snadné.

Druhou zásadní stopku utržila Codyho kariéra při posledním boji s Robem Fontem. Bývalý šampion sice pro změnu ustál celých pět kol, ale zato si odnesl jednostrannou porážku na body. A vidina opětovného zisku titulu se tak dost vzdálila.


„Když se dívám na Codyho, jsem si jistý, že všechny ty věci, co se mu v životě přihodily, se na něm nějak podepsaly. Zásadní chyba je však v tom, že se až moc vyžívá v tom svém boxerském stylu boje, i když v něm není nejlepší,“ nabídl svůj pohled na věc Cormier.

„Rob Font je lepší boxer jak Garbrandt a myslím, že jsme to všichni během sobotní noci mohli vidět. Cody má za sebou velmi dobré zázemí ve wrestlingu, tak se divím, proč toho nevyužije. Věřím tomu, že přesně tohle byl zápas, kde mohl excelovat, kdyby využil vhodnou taktiku. Je očividné, že je Rob Font, co se čistě boxu týče, pro Codyho velmi náročným protivníkem,“ doplňoval.

Další články