Sleduj nás

Dariush nás obelstil, vůbec jsme nepočítali s wrestlingem, překvapil Fergusonův trenér

Dariush nás obelstil, vůbec jsme nepočítali s wrestlingem, překvapil Fergusonův trenér
Tony Ferguson sice stárne, ale je dost možné, že mu nepřeje ani štěstí.

Jindy obávaný El Cucuy má za sebou tři velmi nepříjemné prohry, se kterými nemohl nic udělat. Shodou okolností však všem třem předcházel jakýsi chybný úsudek.

Jak odhalil Fergusonův trenér Freddie Roach, jeho svěřenec tak nějak vůbec nepočítal s tím, že na něj Beneil Dariush vyrukuje s wrestlingem. A jak se později ukázalo, skoro jinde než na zemi se jejich vzájemný boj ani neodehrával…


„Náš soupeř to chtěl vzít od samotného počátku hned na zem, o nic jiného mu ani nešlo. My jsme se paradoxně v přípravě zaměřovali hlavně na postoj a na Dariushovy nebezpečné lokty. On nás však obelstil a vyrukoval s taktikou, se kterou jsme vůbec nepočítali,“ svěřoval se Roach.

Tony Ferguson je držitelem černého pásu v jiu jitsu. I proti Beneilovy se snažil hrozit aspoň zespoda, leč nic mu pořádně nevycházelo. Vypadal jako opařený. Naopak nechybělo moc a on sám odklepal.


„Na této úrovni nesmíte nic podcenit. Stačí jedna malinká chyba, schytáte úder – podobný, jako vyslal Oliveira proti Chandlerovi – a budete tvrdě pykat. Myslím si ovšem, že se z toho můžeme poučit a dostat se zpátky na vítěznou dráhu. Teď jsme jen měli špatný gameplan,“ podotýkal Roach.


Další články