Sleduj nás

Dariush: Zcela upřímně, pokud McGregor přeskočí řadu a bude bojovat o titul, začnu rebelovat

Dariush: Zcela upřímně, pokud McGregor přeskočí řadu a bude bojovat o titul, začnu rebelovat
Kdyby v žebříčku nebyl Conor McGregor, nikdo by nic neřešil a všichni by vesměs měli klid. Protože se ale stále ochomýtá okolo a drží jakési výsadní právo, všechny bojovníky to znepokojuje.

Irský Notorious totiž pravidelně hlásí, že až se vrátí, bude bojovat s tím, „kdo zrovna ku*va bude mít titul“. Po 11. prosinci to bude buďto stále Charles Oliveira, anebo nově Dustin Poirier. Tento zápas má netrpělivě vyhlížet i Justin Gaethje, který rovněž věří, že se střetne s vítězem.

Mezitím si UFC na únor nového roku naplánovalo eliminační bitvu mezi Beneilem Dariushem a Islamem Makhachevem. I z tohoto spojení by mohl teoreticky vzniknout nový titulový vyzývatel, ovšem kdyby se náhodou k boji o pás dříve dostal McGregor, prakticky všechna výše uvedená jména by byla naštvaná.


„Doposud jsem s UFC neměl žádný problém, ale povím vám, že pokud skutečně upřednostní Conora v boji o pás, začne mě to silně štvát a budu muset nějakým způsobem jednat, až rebelovat,“ reaguje Dariush.

„Tomu člověku stačí jen natočit video z tréninku a říct: ‚Ok, dejte mi titulovou bitvu.‘ Celý svět pak náhle začne jednat tak, jak on píská. Ať si Conor dělá a říká, co jen chce, ale pokud skutečně bude bojovat o pás, tak osobně zavolám Danu Whiteovi a řeknu mu, že chci trojnásobně zvýšit svou výplatu, protože mě urazil tím největším možným způsobem. Nemůžeme tu my všichni potit krev, zatímco si Conor bude dostávat titulové šance, jak se mu zlíbí,“ řekl pro ESPN.


Další články