Sleduj nás

Darren Till se před zápasem s Brunsonem potýkal s vážnými problémy, duel ovšem zrušit nechtěl

Darren Till se před zápasem s Brunsonem potýkal s vážnými problémy, duel ovšem zrušit nechtěl
Darren Till měl možná před zápasem s Derekem Brunsonem spoustu sebevědomých prohlášení, která v kleci pak sice neobhájil, ale zato do boje i přes velkou nepřízeň osudu aspoň nastoupil, což ho velmi šlechtí.

Britský bojovník si podle nově zveřejněných informací jen dva měsíce před avizovanou bitvou přetrhl kolenní vaz, kvůli čemuž mu bylo jak jeho týmem, tak především lékařem doporučeno, aby svůj nadcházející zápas v UFC zrušil. Darren měl však vlastní hlavu a neudělal to.

Darren Till se zranil


„Stalo se to přibližně devět týdnů před bitvou s Brunsonem. Darren se zranil během wrestlingu. Na nic jsme nečekali, běželi jsme na rentgen a podívali se na to zblízka, verdikt byl krutý. Kompletně přetržený přední zkřížený vaz v koleni,“ uveřejnil Colin Heron, trenér bojovníka z Liverpoolu.

„Všichni jsme věděli, co to znamená. Já i lékaři jsme na Darrena naléhali, aby se neprodleně podrobil operaci a pak by následovala šestiměsíční rekonvalescence… Ale znáte Darrena. Řekl pouze, abychom tomu dali dva týdny a uvidíme, zdali bude schopný cvičit na lapách. Na mé naléhání i naléhání doktorů nedbal,“ pokračoval.

„Po tom všem jsem neměl jinou možnost, než Darrena podpořit. Byla to jeho volba, s Brunsonem chtěl za každou cenu bojovat,“ popsal Heron hrdinské počínání svého svěřence, který si teď bohužel ovšem na konto připsal další porážku, po níž se stejně nějaké delší vynucené pauze nevyhne.


Další články