Sleduj nás

David Dvořák dostal nového soupeře

David Dvořák dostal nového soupeře
Hrobník z Hradce si mohl konečně užít dlouhodobou přípravu na konkrétního soupeře, ale nakonec je vše jinak.

Raulian Paiva měl již v minulém zápase problém zhubnout do muší váhy a situace se opakovala i tentokrát. Nyní se však očividně jednalo o závažnější problém, než je několik dekagramů navíc na váze.

Raulian příčinou silné dehydratace a nízkého tlaku včera omdlel a byl převezen do nemocnice. Po vyšetření a nejnutnější pomoci jej sice lékařský štáb propustil, ale dalšímu shazování a následnému zápasu vystavil razantní stopku!


Na první pohled beznadějná situace dostala pro Davida nakonec přijatelné řešení. UFC dokázalo v extrémně krátkém termínu sehnat náhradu a Dvořák tak o zápas nepřijde.

Zítra v noci se mu v kleci postaví šestadvacetiletý Kolumbijec Juncamilo Ronderos. Ten má za sebou čtyři zápasy, ve kterých pokaždé zvítězil. Dvakrát ukončil soupeře submisí a dvakrát triumfoval na body. V UFC to pro něj bude premiéra, a i když je pro Davida naprosto nečitelným borcem, měla by zápasová zkušenost převážit misky vah na stranu tuzemského zástupce.


Uvidíme, v jaké části startovní listiny se jejich zápas nakonec objeví, protože lze těžko očekávat, že zůstane na hlavní kartě.


Další články