Sleduj nás

Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno 2! Jak vidí hvězdy UFC průběh zápasu?

Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno 2! Jak vidí hvězdy UFC průběh zápasu?
Loni v prosinci se v rámci turnaje UFC 256 odehrál jeden z nejlepších duelů loňského roku. Fantastická pětikolová bitva mezi Morenem a Figueiredem přinesla naprosto šílenou podívanou a oba borci ukázali neuvěřitelnou odolnost.

Výsledkem byla většinová remíza a titul tak zůstal v rukou úřadujícího šampiona z Brazílie. Nyní na UFC 263 dojde k odvetě, která je díky prvnímu duelu již teď považována za potencionální souboj večera. Jak exponovaný rematch vidí bojovníci a tréninkoví partneři obou aktérů?

Aljamain Sterling


"Věřím Morenovi. Myslím, že se poučil z prvního zápasu a má opravdu nepříjemné kopy na lýtko. Figueiredo si dost věřil a měl ruce dole. Když Moreno dostane plnohodnotný kemp, předvede mnohem lepší výkon. Věřím, že to bude ten rozdíl, který mu nakonec zvedne ruku."

Aleksandar Rakic


"První boj byl šílený. Nevím, co říct o tomto zápase. Může to být opět Boj noci. Jdu s Figueiredem, protože síla, kterou přinesl do této divize, je úžasná."

Cody Staman


"V prvním zápase jsem viděl vyhrát Morena a rozhodně si myslím, že zvítězí znovu. V posledních týdnech jsem Brandona vídal na tréninku a musím říct, že na mě opravdu udělal dojem. I když je menší než Figueiredo, díky svojí pracovitosti může zvítězit."

Curtys Blaydes


"Mám rád risk. Jdu s Morenem. Chtěl bych vidět, jak zabije toho draka, na kterém jede Figueiredo."

Eryk Anders


"Posledně to byl velký boj. Myslím, že Brandon Moreno otevřel mnoha lidem oči díky svým dovednostem. Způsob, jakým se pohyboval a jeho rychlost, byla opravdu dobrá. V odvetě půjdu s The Assassin Baby."

Další články