Sleduj nás

„Dejte mi kontrakt!“ – Dan Hooker si verbálně se soupeřem domluvil další zápas

„Dejte mi kontrakt!“ – Dan Hooker si verbálně se soupeřem domluvil další zápas
Dan „The Hangman“ Hooker se stále považuje za elitního zápasníka lehké váhy, co razí heslo, že si žádné soupeře nikdy nevybírá. I teď svému slovu dostál. 

Sám Dana White říkal, že má rád, pokud se zápasníci sami angažují do realizace zápasů. Dan Hooker a Arman Tsakuryan to vzali doslova a verbálně si domluvili taneční kreaci.

„Jsem připravený se měřit s kýmkoliv!“ poslal nedávno Hooker do éteru svůj vzkaz, načež se dočkal odpovědi. „S kýmkoliv kromě mě,“ popíchnul ho Tsakuryan.


„Jasně, že i s tebou,“ odpověděl jedenatřicetiletý rodák z Nového Zélandu. „Splním ti přání, zašlete mi kontrakt a můžeme se střetnout,“ dožadoval se od organizace. Dokonce i navrhoval, aby k souboji došlo na turnaji UFC 266, jenž se má konat už 4. září.

Dan Hooker se po posledních dvou nezdarech v žebříčku lehké váhy propadl na osmou příčku, jeho potenciální soupeř se přitom nachází až na místě čtrnáctém.


„Vím, že jsem naposledy poněkud ztuhl, ale stále se považuji za elitního zápasníka lehké váhy. Jsem připravený bojovat s kýmkoliv, abych to potvrdil,“ pravil Hangman poukazujíc přitom na svůj neúspěch proti Michaelu Chandlerovi.

„Mám v sobě ještě stále dost sil, abych si tu jízdu znova zopakoval. Kdokoliv to může dostat, soupeře si nevybírám na rozdíl od ostatních,“ prohlásil sebevědomě.

Další články