Sleduj nás

Demetrious Johnson odpovídá na výzvy od zápasníků UFC a zejména na tu od Henryho Cejuda

Demetrious Johnson odpovídá na výzvy od zápasníků UFC a zejména na tu od Henryho Cejuda

Ačkoliv to jsou už dva roky, co podstoupil svůj poslední zápas v UFC, načež byl vyměněn do ONE Championship, stále se na něj vzpomíná ve velkém. Někteří bojovníci dokonce „Mocného Myšáka“ vyzývají dodnes.

„Je to pro mě čest, když se o mně stále mluví. Ať v tom klidně pokračují, zvýrazňuje to tak můj odkaz,“ reagoval Demetrious Johnson na předchozí výzvy.

Jednu z nich dokonce vyřkl i sám Henry Cejudo. „Kdo by měl zájem, musí přijít za mnou. Nevím, jak by se někomu jako Henry dařilo ve ONE Championship, ale asi by sem zapadl,“ odpovídal nynější šampion asijské organizace, kde od svého odchodu z UFC stihl podstoupit tři zápasy, všechny je také vyhrál.


Demetrious Johnson získal titul v organizaci

Demetrious Johnson se s Cejudem za svou kariéru utkal dvakrát. Poprvé se tak stalo v dubnu roku 2016, kdy jej porazil na TKO v prvním kole, podruhé s ním už v létě roku 2018 v těsném bodovém poměru prohrál.


„Triple C“ následně na svých sociálních sítích naznačil, že by bylo skvělé, kdyby šla vymyslet trilogie, která by určila, kdo je z toho historického hlediska lepší. Realizace takového souboje však v současné chvíli možná není.


Další články