Sleduj nás

Demetrious Johnson potvrdil, že o titul přišel i kvůli zlomené noze

Demetrious Johnson potvrdil, že o titul přišel i kvůli zlomené noze
O zápas, na nějž se bude velmi dlouho vzpomínat, se postarala dvojice Demetrious Johnson a Henry Cejudo, jejichž fight pravděpodobně vejde do dějin. Dlouholetý šampion muší váhy se nenechal dlouhých šest let nikým porazit, dokud se během sobotní noci UFC 227 neobjevil velmi motivovaný vyzyvatel, pro něhož nemožné nebylo překážkou.

A jak bývá ve zvykem, v mnohých zápasech stačí jeden špatný pohyb a rázem se další děj věcí neodvíjí tak, jak byste si sami představovali. Ve stejné situaci se nacházel i dnes již bývalý šampion, jemuž se přezdívá „DJ“ či „Mighty Mouse“, který si během duelu poranil jak kolenní vazy, tak si i zlomil svou pravou nohu.

„Jsem v pořádku,“ řekl Johnson, když byl tázán, jak se cítí po své první prohře v posledních sedmi letech. „Každý jednou prohraje, stejně tak i šampioni. Je to součástí každé hry, takže jsem v pořádku,“ uvedl po těžkém zápase.


Když pak ale přišla řeč na to, kde si myslí, že udělal chybu, nebránil se nám sdělit i své obavy ze zranění.

„Při jednom ze soubojů, jak jsem padal na zem, jsem pocítil, že něco není v pořádku s mým kolenem. Jak jsem byl nucen v duelu pokračovat, nevyvíjelo se to dobře. Stalo se to přibližně ve třetím kole, když jsem se převalil na bok,“ vysvětloval, jak došlo k poranění kolenních vazů.


„No a ta noha, ta je zlomená z neustálého kopání,“ dodal Mighty Mouse, jenž začal být v posledních dvou kolech stále agresivnější, neboť cítil, že soupeř má navrch.


Další články