Sleduj nás

Den před bojem s Adesanyou jsem se opil do němoty, překvapil Paulo Costa

Den před bojem s Adesanyou jsem se opil do němoty, překvapil Paulo Costa

Paulo Costa odhalil jeden z hlavních důvodů, proč si na konto loni v září připsal svou vůbec první MMA porážku.

Brazilský bojovník, který měl příležitost vyzvat šampiona střední váhy Israele Adesanyu, vůbec nenaplnil předzápasová očekávání a v samotném boji jako by zkoprněl. Už tehdy Costa avizoval, že si prošel problémy, na které nechtěl ukazovat, aby to nevypadalo, že si stěžuje, ovšem teď jeden takový vytáhl ze šuplíku.

„Když jsem bojoval s Adesanyou, byl jsem totálně opilý,“ přiznával muskulaturní bijec. „Jak jistě víte, měl jsem potíže s nohou, chytal jsem do ní křeče a vůbec jsem nemohl spát, tak jsem si dal víno…,“ řekl Costa, který později litoval svého činu, díky němuž neměl jak klidný spánek, tak ani klidnou mysl.


„Měl jsem víno… opravdu hodně moc vína. Vypil jsem celou flašku, abych vypl. Samotné dvě skleničky mi nepomohly, dokonce ani půlka láhve mi nepomohla, no tak jsem ji vypil celou,“ odhaloval.

Výsledkem tedy bylo, že Costa proti šampionovi předvedl takový výkon, který zkritizovali nejen jeho fanoušci, ale i sám šéf UFC Dana White. „Doteď si jeho výkon neumím vysvětlit, očekával jsem od něj mnohem více,“ uvedl zklamaný prezident organizace, jenž předtím predikoval, že tento boj bude bojem roku.


„Nyní půjdu na Roberta Whittakera a až ho přemůžu, tak si to s Izzym rozdáme znovu. Tentokrát už ale budu kompletně připravený,“ plánuje devětadvacetiletý Brazilec, který slibuje, že Adesanyovi ještě setne hlavu.


Další články