Sleduj nás

Derrick Lewis objasnil, proč nesnáší Francise Ngannoua

Derrick Lewis objasnil, proč nesnáší Francise Ngannoua
Derrick „Black Beast“ Lewis, jehož bude v blízké době čekat bitva o titul, prozradil, co na současném šampionovi tak nenávidí.

Lewis je knokautový umělec, který má na svém kontě už dvacet výher formou KO/TKO. Dle této statistiky by se dalo říci, že jde o vysekaného kulturistu, jenže opak je pravdou.

„Ve skutečnosti na sobě nemám příliš rád svůj vzhled,“ přiznával Black Beast v rozhovoru pro MMA Junkie, což na něj prý v mnoha bojích vrhá špatné světlo. „Jen si představte, když si stoupnu vedle takového Francise Ngannoua. Vedle něj vypadám jako tlusťoch, takže ať si nasere. Nenávidím ho,“ rozvášňoval se.


Podobné tvrzení však nemusí nutně platit jen na Francise. „Ve skutečnosti nemám rád nikoho z naší divize. To je nicméně dáno mou myslí. Jsem nastaven tak, abych každého, s kým se utkám, nenáviděl. Takže ještě jednou, ať si naserou,“ vzkázal.

Lewis zároveň slíbil, že až se s Predátorem utká, bude vývoj jejich odvety odlišný od průběhu prvního utkání, které skončilo až na body.


„Jsem si jistý, že teď Francise vypnu hned při první výměně v postoji. A pokud by se náhodou proti mně chtěl rozeběhnout hned v úvodu, tak ho ukončím o to rychleji,“ doplnil šestatřicetiletý borec, jehož série nyní čítá čtyři výhry v řadě.


Další články