Sleduj nás

Derrick Lewis předpovídá, jak naloží s Predátorem Ngannouem, až se mu dostane do ruky

Derrick Lewis předpovídá, jak naloží s Predátorem Ngannouem, až se mu dostane do ruky
Pokud Jon Jones zůstane mimo hru (což zatím vypadá, že ano), tak jako další bude bojovat o titul Derrick Lewis. A ten údajně nebude mít s šampionem žádné slitování.

I když je Francis Ngannou skvělý knokautový umělec, totéž by se dalo říct i o jeho potenciálním protivníkovi Derricku „Black Beast“ Lewisovi, pod jehož mocnou KO silou padlo už dvacet soupeřů. Naposledy to byl Curtis Blaydes, ještě před ním Alexey Oleynik.

Střet obou těžkotonážních zabijáků by se mohl uskutečnit ještě koncem léta, a pokud k němu skutečně dojde, Black Beast už teď slibuje, že jindy neomylného Predátora jako první člověk v UFC vypne.


„Jsem si jistý, že by nás čekal velmi zábavný fight, který by nyní skončil při první vzájemné výměně v postoji,“ predikuje Lewis, jenž už se kdysi s Ngannouem střetl. Tehdy však slavil výhru až na body.

„Oba dva jsme se z toho prvního zápasu dost poučili. Teď ale vím, že Francise vypnu hned při první výměně. Téměř jsem při první výměně vypnul i Curtise Blaydese, ale on je přeci jen o trochu agilnější, takže mi na chvíli ještě utekl,“ smál se.


Predátor má ovšem ve zvyku, že se proti mnoha soupeřům tlačí agresivně dopředu. Tento způsob boje mu zajistil několik výher na KO v prvním kole. Proti Derrickovi si však něco podobného prý nebude smět dovolit.

„Pokud na mě vystartuje tak, jako to udělal například proti Jairzinhovi Rozenstruikovi, tak ho vypnu na první dobrou. Něco podobného bych mu ani neradil,“ zdůraznil Lewis.

Další články