Sleduj nás

Děvko, zařaď se do řady a dál škemrej o moje sperma, vzkazuje neporažený Španěl slovenskému zápasníkovi Kleinovi

Děvko, zařaď se do řady a dál škemrej o moje sperma, vzkazuje neporažený Španěl slovenskému zápasníkovi Kleinovi

Co se Slovák Lajoš Klein blýsknul na turnaji UFC 253, kde parádně ukončil Younga, naskytla se mu příležitost poměřit síly s doposud neporaženým Španělem Topuriou.

Ten má na svém kontě jen výhry, navíc dokázal devět z deseti zápasů ukončit před limitem. Jenže španělský bojovník o zápas s Lajošem nemá zájem, protože je pro něj prý moc malá ryba. Má zájem o výše postavené bojovníky. Dokonce poslal Kleinovi soukromou zprávu plnou urážek, kterou Lajoš zveřejnil.

„Nejdřív jsi poslal tu svojí děvku, aby mě urážela a teď na mě posíláš i děcka! Jsi slaboch. Člověk, který užíval a nebo stále užívá steroidy, nikdy nebude silný. Já bych tě mohl trénovat, ty šmudlo. Jsi pro mě prostě odpad. Idioti, jako jsi ty, mi zavazují tkaničky. Nasrat! Dál škemrej o moje sperma a zařaď se do řady, děvko,” rozvášnil se Topuria v soukromé zprávě, kterou Lajoš uveřejnil.


Reakce na sebe nenechala dlouho čekat, a fanoušci Lajoše začali Španěla bombardovat nelichotivými zprávami, což se mu samozřejmě vůbec nelíbí. Vypadá, že ho to hodně vytočilo, a tak je tu šance, že na zápas s Kleinem nakonec kývne. Nechme se překvapit, jak tohle nakonec dopadne.


Další články