Sleduj nás

Diego Sanchez na konec kariéry ještě nemyslí, lákají ho souboje holých kloubů

Diego Sanchez na konec kariéry ještě nemyslí, lákají ho souboje holých kloubů
Uznávaný veterán, který více než patnáct let působil v UFC, by si rád na stará kolena ještě přivydělal.

Diego „The Nightmare“ Sanchez, jehož si věrní fanoušci bojových sportů jistě pamatují ještě z první série show The Ultimate Fighter, se nechal zlákat trendem nové doby. Tomu zejména v Americe kralují souboje holých kloubů, jež se konají pod taktovkou Bare Knuckle Fighting Championship.

Do této organizace se nedávno přidaly rovněž dvě bývalé členky z UFC, a sice Rachael Ostovich a Paige VanZant. Ještě předtím sem přišel takový Jason Knight či Artem Lobov. I proto se není čemu divit, že je do této společnosti, která navíc údajně také dobře platí, lákán i Diego Sanchez.


„Myslím si, že by to byla zábava, kdybych měl někdy bojovat v zápasech holých kloubů. Stejnak mi v UFC rukavice už nevyhovovaly,“ sdělil veřejnosti devětatřicetiletý veterán, který měl už tu možnost se osobně střetnout s Davem Feldmanem, prezidentem organizace.

„Mám rád Davea, je to skutečně přívětivý člověk, baví se s lidmi narovinu. Informoval mě o svém zájmu mě tu (v BKFC) mít, takže pravděpodobně něco upečeme,“ uvedl pro MMA Junkie známý veterán z velterové váhy UFC, kde ještě ve svých mladších letech sbíral jedno ocenění za top výkony večera za druhým.


Další články