Sleduj nás

Dillashaw: Můj výkon nebyl nejlepší, jelikož jsem se před zápasem zranil. I tak mě tu nikdo nezastaví

Dillashaw: Můj výkon nebyl nejlepší, jelikož jsem se před zápasem zranil. I tak mě tu nikdo nezastaví
Těžko říct, co si o tom myslet. Na jednu stranu TJ sliboval jednoznačnou dominanci, na druhou byl ale rád, že vůbec bral vítězství na body. A to navíc ještě velmi těsné.

Bývalý šampion bantamové váhy si sice poradil se svým soupeřem Corym Sandhagenem, ale úplně zadarmo to nebylo. Kromě několika krvavých zranění musel jít i na šití, a nakonec z něho vypadlo, že do samotné bitvy vstupoval již zraněný.

„Během přípravného kempu jsem si natrhl kolaterální vaz v koleni, kvůli čemuž jsem se nemohl naplno věnovat sparingům. Navíc jsem si poranil i levé rameno… Má celá příprava byla taková nijaká, sotva jsem se jí prodral,“ odhalil po svém vítězném comebacku Dillashaw.


„Dva dny před samotným zápasem jsem měl potíže vůbec chodit. Když to tak vezmu, nakonec musím být vzhledem k okolnostem s výsledkem spokojený,“ uvedl pro ESPN MMA pětatřicetiletý bijec z bantamové váhy.

TJ Dillashaw má za sebou tedy první fight po dvouleté stopce. Samotná historie se už nebude ptát na to, jakým způsobem k vítězství došel, podstatná je jenom ta výhra, která by mu měla zaručit pozici příštího povinného titulového vyzyvatele.


„Buďto si počkám na vítěze duelu Sterling vs. Yan, anebo přijmu zápas ještě s někým jiným. Jak jsem řekl, jsem tu, abych dominoval. Nikdo v bantamové váze mě nedá, tohle je má divize!“ vzkázal všem spolubojovníkům.

Další články