Sleduj nás

Dillashaw nebude mít proti Sandhagenovi žádnou šanci, věstí Covington. A tohle je důvod

Dillashaw nebude mít proti Sandhagenovi žádnou šanci, věstí Covington. A tohle je důvod
TJ Dillashaw slibuje, že Corym Sandhagenem projede hladce jako nůž máslem. Colby Covington ve své pravidelné předzápasové analýze ale věstí něco úplně jiného.

Dle názoru bývalého dočasného šampiona velterové váhy se nyní prokáže, jak TJ dříve profitoval z dopingu. Teď, když už je pod drobnohledem USADY, to tak lehké mít nebude.

"Historie mluví jasně. Kdokoliv se vrátil ze suspenzace po tom, co byl chycen při podvodu, nezažívá snadný comeback. Nezáleží na tom, proti komu vás UFC postaví, psychicky to nedáte," vysvětluje Covington.


A proč zrovna psychicky? "Protože si vaše tělo mezitím navyklo na steroidy a teď najednou tam tu výhodu mít nebudete. To je ten důvod, proč TJ už jednou ten fight odložil z května na červenec, pravděpodobně o sobě hodně pochybuje," doplnil velterový zápasník.

Dillashaw oznámil během svého návratu rovnou útok na titul. Hned poté, co údajně "hravě" přemůže Sandhagena, si hodlá nárokovat právo jakožto nový vrchní vyzyvatel bantamové váhy. Uvidíme ovšem, zdali mu jeho cesta za znovuzrozením skutečně vyjde.


Další články