Sleduj nás

Dillashaw: Přiznávám, rozhodčímu jsem během duelu se Sandhagenem neříkal pravdu

Dillashaw: Přiznávám, rozhodčímu jsem během duelu se Sandhagenem neříkal pravdu
TJ Dillashaw se chtěl ujistit, že během svého návratu urve výhru za každou cenu. A to i navzdory tomu, že musel lhát rozhodčímu.

TJ se v kleci neobjevil přes dva roky, k tomu navíc ho údajně před avizovaným comebackem trápila mnohá zranění a během ostrého zápasu nebyl sám sebou.

„Cory mě tam párkrát dobře trefil. Jeden takový úder mi dokonce zatemnil zrak, nateklo mi oko a vlastně i celý obličej. Když vstoupil do hry doktor, řekl jsem mu: ‚Neboj se, vidím dobře.‘ Totéž jsem řekl i rozhodčímu, což byla z mé strany lež, to plně přiznávám. Neviděl jsem vůbec nic, ale za žádnou cenu jsem nechtěl, aby se ten fight přerušil,“ odhalil Dillashaw.


Nakonec to pro bývalého šampiona bantamové váhy vše dobře dopadlo. V podstatě s hodně odřenýma ušima urval těsnou výhru na body, teď dostal velepotřebný čas na další rekonvalescenci a už může jenom vyčkávat, kdo vzejde vítězně z bitvy Aljamain Sterling vs. Petr Yan 2.

„Chci teď už jenom zpátky svůj titul. To je hlavní věc, na které mi záleží. Nikdy jsem o ten pás nepřišel v boji, stále jsem ve své podstatě šampionem, ale nebudu zde vytahovat znova svoji minulost. Chci zpátky svůj titul,“ přednesl Dillashaw v Submission Radiu.


Další články