Sleduj nás

Do boje o pás tě dostalo pouhé štěstí! sdělil Volkanovski Ortegovi. Teď mu chce změnit fasádu

Do boje o pás tě dostalo pouhé štěstí! sdělil Volkanovski Ortegovi. Teď mu chce změnit fasádu
Doposud šampion Volkanovski říkal, že je Ortega jedním z jeho nejslabších soupeřů kariéry a že do boje nemá nějakou extra motivaci. Stačilo ovšem ze strany amerického bojovníka pár nemístných poznámek a vše se rázem změnilo.

Brian Ortega a Alexander Volkanovski spolu šéfují znovuzrozené soutěži The Ultimate Fightera, a tak je jasné, že se jejich střety sem tam neobejdou bez pár pošťouchnutí. Americký titulový vyzyvatel ale naposledy zašel až „příliš daleko“.

„V duelu s Hollowayem jsi měl jen pouhé štěstí, takové proti mně už mít nebudeš. Tvé tělo je zestárlé, nevychází z tebe žádná energie!“ opřel se „T-City“ do úřadujícího šampiona pérové váhy. „Hýříš energii pouze na internetu, ale jak mě vidíš tváří v tvář, tak jsi jen chcípák, co se bojí!“ přidal v živém přenosu pro ESPN MMA.


A v šampionovi rázem bouchly saze. „Já a chcípák? To tebe k boji o pás dostalo pouhé štěstí. Normálně bys tu ani nebyl! Ale neboj se, už 4. září ti vymlátím ten tvůj falešný úsměv z tváře,“ přisliboval Volkanovski, že svému soupeři změní vizáž natolik, až ho nikdo nepozná.

„Dvakrát za sebou jsem porazil Hollowaye, kdo tohle může říct? Je to tím, že se nikdy nevzdávám. Původně jsem na tobě chtěl zanechat jen pár modřin, ale teď to vypadá, že ti budu muset kompletně změnit fasádu,“ avizoval dvaatřicetiletý Australan.

Další články