Sleduj nás

Dobrý výkon, Maxi, ale na mě jsi stále krátký, nebral si servítky Volkanovski

Dobrý výkon, Maxi, ale na mě jsi stále krátký, nebral si servítky Volkanovski

Alexander Volkanovski si ani po tak dominantní výhře, jakou Max Holloway naposledy ukořistil, neodpustil citelné popíchnutí.

Dvaatřicetiletý australský šampion pérové váhy byl sice ohromen výkonem, jenž havajský borec předvedl na posledním UFC turnaji proti Calvinovi Kattarovi, ale i tak mu musel připomenout, kdo je v této váze „king“.

„Dobrý výkon, Maxi, ale podobná čísla vytahuješ, když před tebou stojím já,“ vzkázal Volkanovski směrem do Abú Dhabí, kde momentálně Holloway pobývá.


Ač se to nemusí zdát, rýpnutí to bylo vskutku citelné. Max Holloway totiž proti Kattarovi vytáhl 445 signifikantních úderů, čímž stanovil nový rekord organizace. Na body dokonce vyhrál 50-43, 50-43 a 50-42.

Bohužel pro zmíněného devětadvacetiletého havajského borce, dvakrát za sebou předtím prohrál právě s Volkanovskim. A i když se jednalo o sporná rozhodnutí, výsledek změnit nelze. A tak se není čemu divit, že se současný šampion stále snaží všechny přesvědčit, že sedí na trůnu oprávněně.


Alexander Volkanovski říká, že v UFC nemá konkurenci

Dana White ovšem po tak dominantním výkonu Hollowaye nemohl jinak, než že mu přislíbil další titulovou bitvu. A teď je jen otázkou, zdali to bude potřetí proti Volkanovskimu, anebo si jeho žezlo vezme Brian Ortega.


Další články