Sleduj nás

Dočká se Chimaev? UFC údajně jedná o boji s tímto soupeřem!

Dočká se Chimaev? UFC údajně jedná o boji s tímto soupeřem!
Na Khamzata se podle všeho usmálo štěstí, jeho další protivník má být z elitní pětky žebříčku velterové váhy.

Server Fronkick.online oznámil, že si Dana White přeje svého rusko-švédského koně prověřit na té nejvyšší úrovni, kde jsou momentálně volní dva bojovníci, a sice Leon Edwards a Gilbert Burns.

Edwards se měl původně 11. prosince střetnout s Jorgem Masvidalem, toho ale vyřadilo ze hry zranění, načež se Khamzat ihned vzápětí nabídl, že do hry velmi rád naskočí jako short notice náhradník. Ze strany britského borce byl však odmítnut.


Druhou možnost tedy představuje Gilbert Burns a ten je na rozdíl od Edwardse tomuto duelu více než otevřený. Dokonce cítí, že pokud Chimaeva porazí, dostane se k titulovému boji.

„Zápas se mnou by ukázal, zdali Chimaev na tuhle úroveň patří. Myslím si, že to bude velký fight jak pro něj, tak i pro mě. Vítěz by se dozajista přiblížil k titulu,“ je jasné Burnsovi.


Shodou okolností tuto myšlenku přijal i Dana White, který údajně pověřil své lidi, aby zmíněný fight domluvili. Pokud bychom se přiblížili nějaké oficiální dohodě, k ostrému střetu by došlo zjevně v lednu nového roku.


Další články