Sleduj nás

Dokáže vůbec někdo Adesanyu porazit? Chael Sonnen ukázal na dva velmi nepříjemné soupeře

Dokáže vůbec někdo Adesanyu porazit? Chael Sonnen ukázal na dva velmi nepříjemné soupeře

Kdo dokáže porazit neomylného šampiona Israele Adesanyu? Na tuto otázku se snažilo jen v rámci MMA najít odpověď už dvacet borců, jeden lepší než druhý, ale zatím nikdo úspěšný nebyl.

Všeobecně ovšem platívá, že na každého chlapa se najde chlap. Kolikrát to může být někdo nenápadný, kdo dokáže šokovat svět, a na dva takové bijce poukazuje známý veterán a nynější zápasnický „expert“ Chael Sonnen.

„Povím vám dva nejtěžší soupeře, které může nyní Izzy dostat. Prvním z nich je Tyron Woodley a druhým z nich je Chris Weidman,“ uvedl Sonnen na svém YouTube kanálu, kde rozebíral Adesanyův velice dominantní výkon z UFC 253.


„Weidman je člověkem, který se umí tlačit dopředu, umí manévrovat a pak vás stáhne na zem. Viděl jsem u Israele, že v počátcích své kariéry měl přesně s takovýmito typy soupeřů problémy,“ osvětloval svoje poznatky.

„Weidman by uměl Izzyho chytit a stáhl by ho dolů. A co by bylo dál, to už záleží na obou hoších, jak by se vypořádali s prací toho druhého. Vím ale jistě, že Chris je pro tenhle typ zápasu jako stvořený. A stejně tak je i Tyron Woodley,“ nepochyboval Sonnen.


Chael Sonnen tipuje výsledky zápasů v UFC

Tím se prakticky dostával i k tématu, proč se Woodleymu v poslední době ve velterové váze tolik nedařilo.

„T-Wood hlavně potřebuje přestoupit do střední váhy. A pokud tam přejde, zaručuji se vám, že kdyby dostal tu příležitost, nadělá Adesanyovi ohromné potíže. Bohužel ani jeden z těch chlápků se k tomuhle boji asi ani nedostane. Pouze vám říkám, že právě tihle dva mají největší šanci Izzyho porazit,“ uzavíral Sonnen.



Další články