Sleduj nás

Donald Cerrone: Budu k vám upřímný, Whiteovy komentáře o konci kariéry mě dost rozhodily

Donald Cerrone: Budu k vám upřímný, Whiteovy komentáře o konci kariéry mě dost rozhodily
Donald Cerrone se již tento víkend vrátí do akce a nikdo zatím neví, zdali nepůjde o jeho poslední zápas pod vlajkou UFC.

Slavný americký Cowboy se od své porážky s Tonym Fergusonem nyní nese na nechvalné vlně čtyř proher v řadě, až musel i sám Dana White reagovat, že si se svým uznávaným veteránem bude muset promluvit a pokusí se ho nasměrovat více k tomu důchodovému statusu.

Cerrone si konec kariéry nikdy nepřipouštěl, vždy říkal, že je bojování jeho vášní, ale jak se zdá, i na něm se podobné komentáře dost podepsaly.


„Abych byl zcela upřímný, Whiteova slova se na mně dost podepsala, skutečně mě to ranilo,“ přiznával Cowboy, který si je dobře vědom, že nyní musí urychleně zapracovat nejen na svých výkonech, ale především na výsledcích, má-li si svou účast v UFC ještě o něco prodloužit.

„Je pravda, že stárnu, musím k tomu přizpůsobit i svůj bojový styl. Vždy jsem ale připraven. Nikdy neodmítnu žádnou výzvu. Nechci do svého příštího boje vstupovat s myšlenkami, že musím vyhrát, abych si udržel práci. Chci tam vstoupit, protože dělám to, co miluji,“ vysvětloval.


Původním soupeřem Donalda Cerroneho měl být druhý veterán Diego Sanchez. Tomu však byly předčasně z organizace ukázány dveře, a tak se náhradníkem v tomto boji stal Alex Morono.


Další články