Sleduj nás

Dos Anjos: Když jsem slyšel bodové hodnocení prvního rozhodčího, vyděsilo mě to

Dos Anjos: Když jsem slyšel bodové hodnocení prvního rozhodčího, vyděsilo mě to

Rafael dos Anjos se na UFC Fight Night 182 zvládl opět vrátit na vítěznou vlnu, když po pěti kolech na body přemohl Paula Feldera.

Dle dvou bodových rozhodčích se jednalo o jednostrannou záležitost, jež vyzněla 50-45 pro bývalého šampiona s brazilskými kořeny, leč pak tu byl ještě jeden, který výhru přiřkl právě Felderovi. A dos Anjos se tomu dost divil.

„Když jsem slyšel bodové hodnocení prvního rozhodčího, vyděsilo mě to. Naštěstí mě druhý hned uklidnil,“ řekl po zápase šestatřicetiletý veterán, který věděl, že uvedenou bitvu měl lépe pod kontrolou než jeho soupeř. Pouze jej zmátl výrok jednoho ze tří soudců.


Rafael dos Anjos se bál o výsledek v UFC

„Nebylo to pro mě snadné, protože jsem se celou dobu připravoval na typologicky i stylově úplně jiného protivníka. Během pouhých pěti dní jsem musel upravit celý svůj gameplan. Původně jsem vše orientoval na obranu proti takedownům, nakonec jsem se však postavil proti postojáři s opačným gardem,“ přibližoval dos Anjos předzápasové obtíže.


„Paul Felder neměl co ztratit. Zpočátku mi chvíli trvalo, než jsem si jeho styl načetl, následně jsem se do toho dostal a myslím, že jsem zaslouženě vyhrál,“ podotkl.


Další články