Sleduj nás

Dos Anjos: Že je Makhachev neporazitelný? Jen počkejte, až se vrátím, hned vás vyvedu z omylu

Dos Anjos: Že je Makhachev neporazitelný? Jen počkejte, až se vrátím, hned vás vyvedu z omylu
Rafael dos Anjos doufá, že až se jeho operované koleno plně zotaví, tak dostane okamžitě příležitost boje s Islamem Makhachevem.

To je přesně ta bitva, které jsme se měli dočkat, kdyby šlo vše podle původního plánu. „RDA“ byl ovšem nucen kvůli operaci kolene svůj duel s Makhachevem odložit a ruského bijce tak na poslední chvíli přenechal Danu Hookerovi. Jeho výkon ale svědčil o tom, jako by si sem přišel jen pro výplatu.

„Hooker ten fight absolutně podcenil. Bojoval tak odevzdaně, až bylo předem všem jasné, že prohraje. Tím jen podpořil Islamovo hype,“ konstatoval dos Anjos, jenž by se do nitra oktaognu údajně mohl vrátit někdy v březnu, možná i únoru.


„Je potřeba, aby Islamovi někdo srazil hřebínek. Málokdo tu má tak vysokou šanci, jako mám právě já. Skvěle ovládám jiu jitsu, nenechám se tak snadno povalit na zem a v postoji jsem rozhodně lepší. Jen počkejte, až se vrátím, hned vám to ukážu!“ slíbil prostřednictvím RT Sport.

Otázkou pouze zůstává, zdali je toto fight, který by ráda uspořádala sama organizace. Dana White by si například nyní Makhacheva přál vidět bojovat s takovým Beneilem Dariushem, který však prozatím mlčí a nikdo tedy neví, zdali i jeho tato bitva zajímá.


Makhachev mezitím volá po titulu, ovšem i on minimálně v duchu tuší, že mu jej ještě nikdo bez další výhry nedá.

Další články