Sleduj nás

Dost bylo řečí o Khabibovi, porazil jen tři schopné soupeře, to já sejmu všechny, slibuje nová hvězda UFC

Dost bylo řečí o Khabibovi, porazil jen tři schopné soupeře, to já sejmu všechny, slibuje nová hvězda UFC
Paddy Pimblet působí v lehké váze UFC, kde kdysi kraloval neomylný a dle mnohých i nejlepší zápasník Khabib Nurmagomedov… Tedy skutečně nejlepší?

Všichni se na to díváme z jiného úhlu pohledu a ten ze strany Paddyho je zcela jasný. On představuje novou krev, která má velkou chuť přepisovat historii.

„Proč bych se měl bát, že Khabib stanovil laťku příliš vysoko? Stačí jen, abych vyhrál titul a třikrát ho obhájil a budu na tom stejně jako on,“ říká s velkou porcí nadsázky nový perspektivní bojovník.


„Mým cílem je vyhrát titul a nepochybuji o tom, že se mi to nepodaří, ale už nechci slyšet žádné řeči ani přirovnání s Khabibem. Ten člověk porazil tři schopné soupeře, rozhodně to není žádná hvězda a už vůbec ne GOAT,“ hýřil emocemi Pimblett.

„Khabib odešel, když se ta náročnost začala zvedat. To já jsem schopný bojovat s kýmkoliv a kdykoliv. Nikdy si nikoho nevybírám. Jdu na to sice postupně, ale zato porazím každého, kdo se mi postaví do cesty!“ vyslal liverpoolský bojovník jasné varování konkurenci.

Další články