Sleduj nás

Dost bylo výmluv, tohle není chování hodné bojovníka, opřel se Smith do McGregora

Dost bylo výmluv, tohle není chování hodné bojovníka, opřel se Smith do McGregora
Conor McGregor údajně vstupoval do duelu s Dustinem Poirierem již zraněný, což použil jako hlavní záminku své prohry. Ne každému se ovšem tento způsob jednání líbí.

Dana White i mnozí fanoušci nachází u McGregora pochopení, zejména, pokud vstupoval do bitvy již s únavovou zlomeninou, ale takový Anthony „Lionheart“ Smith nenachází u podobného chování pochopení.

„Každý, kdo prohraje, musí přijít s nějakou výmluvou. Já nejsem tím, kdo by se na něco vymlouval, ale všichni v mém okolí třeba ví, že jsem bojoval proti Jimmymu Cruteovi s totálně rozbitou nohou… Ale totálně! A do duelu s Gloverem (Teixeirou) jsem vstupoval se zlomenou rukou. A kdoví, třeba i on sám měl proti mně něco zlomeného, my všichni jsme zraněný, je to součástí našeho sportu. Samotný boj je nejsnazší částí, ale projít si přípravným kempem bez zranění je nejtěžší,“ objasňoval Smith v podcastu MMA on SiriusXM.


A ještě přitvrdil. „Osobně bych řekl, že Conor nebyl více zraněn, než byl Dustin, když vstupoval do tohoto fightu. To je čistě můj ryzí názor jakožto profesionálního zápasníka. My všichni jsme zraněni, každý jeden z nás. V UFC není člověk, který by o sobě mohl prohlásit, že je stoprocentně v pořádku. V tomto ohledu tedy Conorovy omluvy nepřijímám. Má se chovat jako chlap!“ vzkázal mu.

Notorious si přelomil jak lýtkovou, tak i holenní kost. Dle Dany Whitea se vrátí přibližně za rok a potom se dost možná s Poirierem dočkáme čtvrtého měření sil... Toto je plán, jenž slýcháme dneska, za rok ale může být vše jinak.

Další články