Sleduj nás

Dotkni se mě a budeš to ty, koho budou považovat za mrtvého, pohrozil Rockhold Stricklandovi

Dotkni se mě a budeš to ty, koho budou považovat za mrtvého, pohrozil Rockhold Stricklandovi
Sean Strickland se svým vražedným chováním zašel příliš daleko. Teď mu jeho protivník chce dát ochutnat jeho vlastní medicínu.

Strickland je díky svým odvážným proslovům považován za jakéhosi pomatence, který ve světě profesionálního bojového umění nemá co dělat. Jeho řeči o legálním zabíjení v kleci nemohou jít nikomu příkladem, zejména už vůbec ne dětem, které tento sport také sledují.

Naposledy tento odvážlivec prohlásil, že moc rád někoho zabije, přeci jen to je účel jeho povolání. Své kouzlo se má pokusit promítnout už v duelu proti Lukemu Rockholdovi, který se však podobným urážkám snaží vehementně bránit.

Luke Rockhold ztratil nervy


„Už jsem to řekl jednou a musím se opakovat, tenhle člověk je šílenec. Mluví o smrti a zabíjení, jako by to bylo něco normálního. Takového zápasníka snad ani nemůže nikdo podporovat,“ uvedl Rockhold.


„Celou dobu mluví o tom, jak hodlá v kleci někoho zabít. Co je tohle ku*va za chování? Chceš to zkusit na mě? Dobře, povídám ti, pojď to zkusit, ale jakmile se mě dotkneš, bude to tvoje tělo, které budou považovat za mrtvé,“ přidal bývalý šampion v rozhovoru pro MMA Fighting.

Duelu mezi oběma borci se dočkáme 6. listopadu na turnaji UFC 268. Tato karta je vskutku už teď pořádně nabitá.


Další články