Sleduj nás

Doufám, že jsi připravený na pořádnou bolest, varuje Barboza svého příštího soupeře

Doufám, že jsi připravený na pořádnou bolest, varuje Barboza svého příštího soupeře
Edson Barboza není bojovníkem, který by si jen tak nechával ujít bonusy za nejlepší výkony večera. A proti Gigu Chikadzemu to hodlá naplno předvést.

Barboza se vydal z lehké do pérové váhy, kde ucítil, že bude mít větší šanci v boji o titul. Momentálně má na kontě dvě výhry a již příští víkend se na konto pokusí připsat třetí.

O co se tento brazilský bojovník převážně snaží, to je hon za top výkony a bonusy večera, k čemuž rád používá své muaythai dovednosti. Naposledy nám vykouzlil KO proti Shaneu Burgosovi, což ho natolik naladilo, že je nyní připravený rozsévat další bolest.


„Každý ví, že se snažím ubližovat lidem. Až si proti Chikadzemu stoupnu do klece, vezmu si s sebou jen samé násilí. Doufám, že je připravený na bolest, protože jí zažije neuvěřitelně mnoho!“ slíbil jen pár chvil před zápasem pětatřicetiletý Brazilec, který se za svou kariéru utkal s takovými velikány, jako jsou Khabib Nurmagomedov, Justin Gaethje či Tony Ferguson.

„V UFC mám za sebou již 24 zápasů. Jsem schopný své soupeře knokautovat skrze low kicky, high kicky, body kicky, ale i kolena. Při boji se mnou nejste nikdy v bezpečí,“ avizoval v promo videu organizace.



Další články