Sleduj nás

Duel s McGregorem? Pardon, ale nejdřív si mě musí zasloužit, trvá na svém šampion Usman

Duel s McGregorem? Pardon, ale nejdřív si mě musí zasloužit, trvá na svém šampion Usman
Dříve mu titulovou šanci sám nabízel, teď se ovšem dožaduje splnění minimálně jedné podmínky.

Když naposledy Conor McGregor uvedl, že má zájem o pás velterové váhy, ozval se šampion tamní divize a oznámil, že tak snadné to pro bouřlivého Ira nebude. „Conor mi ještě neukázal nic, čím by si tu titulovou šanci zasloužil,“ pronesl Kamaru Usman, jenž je momentálně považován za nejlepšího zápasníka UFC.

„Pokud si dobře vzpomínám, tak McGregor za poslední rok bojoval pouze jednou, a to byl ještě navíc poražen bojovníkem z lehké váhy. A pokud ho knokautoval někdo z lehké váhy, tak si zkuste představit, co bych s ním asi udělal já. Však bych ho mohl připravit o život!“ poukazoval čtyřiatřicetiletý šampion s nigerijskými kořeny na své muskulaturní přednosti.


„Takže aby v tom bylo jasno, Conor si ten zápas se mnou musí zasloužit. Musí mě něčím uchvátit, pokud chce, abych mu tu šanci dal. Pro mě je ten duel jen ztrátou času, protože bych s ním byl raz dva hotový,“ doplnila sebevědomá „Noční můra“ velterové váhy, jejíž slova zazněla ve vysílání TMZ Sports.

Na Notoriouse momentálně čeká odveta (trilogie) s Dustinem Poirierem. Pokud se mu podaří vyhrát, bude mít zaručenou titulovou bitvu ve váze lehké. A pokud se mu podaří získat pás šampiona v této divizi, patrně by i Usman nemohl namítat, aby se s ním Conor utkal. Jenže tento scénář je k dnešnímu dni zatím hodně vzdálený. Proto musíme vyčkat, zdali se podaří vůbec naplnit.


Další články