Sleduj nás

Duel s Poirierem jsem mohl zrušit, do zápasu jsem vstupoval zraněný, brání se McGregor

Duel s Poirierem jsem mohl zrušit, do zápasu jsem vstupoval zraněný, brání se McGregor
Conor McGregor prozradil, že do duelu s Dusitnem Poirierem nevstupoval zrovna fit. Nechtěl však zápas zrušit.

Během přípravného kempu nastalo v týmu Notoriouse hned několik komplikací, přičemž tou nejvážnější bylo poranění levé holenní kosti. Conor s ní byl dokonce na rentgenu, kde mu lékařským týmem bylo údajně doporučeno, aby do trilogie s Poirierem raději nevstupoval. On však nechtěl zklamat své příznivce, a tak se řídil dle svého vlastního nezralého uvážení.

„Do zápasu s Dustinem jsem vstupoval již se vzniklým zraněním. Lidé se mě často ptají, při jakém momentu v boji došlo k té zlomenině, ale pokud se zeptáte Dany Whitea či UFC doktora, tak zjistíte, že hlavní příčina vznikla už mnohem dříve. Trpěl jsem totiž na únavové zlomeniny,“ vysvětloval ve svém posledním videu McGregor, který si doteď stojí za tím, že jeho americký soupeř nevyhrál právem.

„Dokonce jsme s UFC vedli debatu, že bychom měli zápas odložit. Po celé ty dlouhé roky bojů jsem měl potíže s kotníkem, a teď navíc během přípravného kempu jsem trénoval bez chráničů, takže jsem si způsobil únavové zlomeniny v holenní kosti jen těsně nad kotníkem. Závěr přípravy jsem jel kompletně přes bolest,“ prozradil Conor, jenž se nyní nachází v Los Angeles, kde si dopřává kratší dovolenou. Pak se vydá zpátky do Irska, kde bude pokračovat v rekonvalescenci.


Další články